sunnuntai 24. tammikuuta 2016

Mitäs minä aktiivinen bloggaaja?

                Noohhh, voittekin hyvin arvata, että mulla ei ole ollut aikaa eikä jaksamusta bloggaamiseen, koska ylipäätään ei olla päästy tallille valoisan aikaan, eikä kuviakaan ole siksi tullut. Se pistää vähän laiskaksi ainakin mut, oishan se eriasia jos olisi edes jotain kivojakin kuvia teille jaettavaksi, mutta eipähän tietenkään. Onneksi ollaan etenemässä reippaasti kohti kevättä ja valoisa aika alkaa pikkuhiljaa lisääntymään. Ja toinen juttu, koska opiskelut painaa päälle niin en ole päässyt talleilemaankaan enää kuin harvakseltaan. Kaikennäköistä pikku hommaa aina ja deadlinetkin muutamista eri aineista samalle päivälle, niin en vaan ole jaksanut enää tulla tänne tarinoimaan. Nyt kuitenkin tämmöinen pikapäivytys muutamine kuvineen tiedossa. Tietenkin mistä muusta kuin heppajutuista! Tänään oli luvassa aamutalli, eli tuttuun tapaan herätys 4:40, kuudelta perillä jne. Siinä sitten hoidettiin talliaskareet ihan mukavasti, joskin vähän vetelästi jälleen. Nyt on ollutkin vähän taukoa aamutalleista, ehkä siksi kroppakin vähän huusi hoosiannaa. Mutta juu, Sade ja Voitto pitivät tänään vapaata ja hoidettiin ne vaan. Voitto sai tässä eilen tarhakaverikseen 4vee ruunan ja niiden leikit on ollut aika hurjia. Ehkä se selittääkin Voiton väsymyksen ja väkirehujen syömättömyyden. Sateelle oli "ilmestynyt" jonkinmoinen haava etujalkaan ja se oli aika turvoksissa, siksi Sadekin sai viettää vapaata, vaikka tarkotus olikin aluksi mennä ridailemaan. Vietiin hepat ulos ja katseltiin hetki niiden meininkiä. Siellä oli selvästi kinastelua ihanasta ruunasta aidan toisella puolella ja pientä ruunien välistä painimista. Mutta selitykset sikseen, huomenna onkin koulupäivä, joten tämä jäi vähän lyhyeksi, mutta kuvia siis vielä! Kuvat nappasi jälleen kerran Elina!





Älkää välittäkö mun vammasista ilmeista :D

"Mutkun siel oli joku tumma hyypiö, mä näin sen."

Iloisia heppoja päiväjumpalla...



Kysymyspostaus tulee ensi viikolla jossakin kohtaa, sitä odotellessa! :)

5 kommenttia:

  1. Kiva postaus :)
    On se kyllä kieltämättä ärsyttävää jos ei saa uusia kuvia, mulla ainakin inspiraatio katoaa heti, jos ei uusia kuvia saa pitkään aikaan.. :D

    VastaaPoista
  2. Onpas ihania kuvia, kiva kun tulit taas päivittelemään;)

    pollenkirjakarsina.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, kun blogiani luetaan, vaikken postailekkaan niin usein ja kyllä niitä ratsastuskuviakin tulee taas jossakin kohtaa... ;)

      Poista
  3. Kiva postaus!! :) mä luulen että se kinailu johtu niistä tammoista enemmän... ;)

    VastaaPoista