torstai 24. joulukuuta 2015

HYVÄÄ JOULUA! (Onks nyt muka ees joulu?)

                                    Hups, mitä taas on käynyt? Mutkun joulukiireet. Toi oli vissiin tarpeeks kattava selitys postaustauolle ja vaikka kuinka lupasin tehdä niitä erikoispostauksia niin ei se nyt ihan toteutunut. Lupaan kuitenkin, että luvassa on jonkinsorttinen kysymyspostaus, joka tarkoittaa sitä, että olisi kysymysten aika. Mennäänpäs kuitenkin ihan asiaan. Nyt on joulu ja iiihana, rentouttava joululoma. Ainoa aika iso asia mikä joulusta tällä hetkellä puuttuu, on LUMI! Siis ihan kun olisi nyt kevät. Nyt on ollut niin epätavallisen lämmintäkin, että huhhuh. Lämpömittari näytti välillä lähemmäs +12'C, aika lähellä kesän lämpötilaa. Ei se mitään, heppojen kanssa kuitenkin vietettiin tänään rentoa harjaustuokiota auringon paisteessa. Ihan kiva sää oli tänään, ei siinä mitään, ainakaan ei satanut. Tallilla oltiin siinä kymmenen maissa ja kun hepat oli harjattu, niin tietty joulun kunniaksi saivat herkkuämpärit (sisälsi porkkanaa, omenaa ja leipää). Sen jälkeen ainakin yritettiin poseerata kameralle. Sateelta touhu ei meinannut ihan onnistua, koska eräs oli enemmän kiinnostunut maan antimista, kuin kameran edessä seisomisesta. Muutamat kivat kuvat saatiinkin. Voittohan osasi hommansa vähän paremmin kuitenkin. Paparazzin napatessa viimeiset kuvat, vietiin hepat tarhoihin syömään aamupäiväheiniään. Eipä tässä jouluaaton tallipäivässä muuta tapahtunutkaan. Eilen käytiin heittämässä lyhyt lenkki metässä Voitto kärryillä ja mä Sateen satulassa. Iltatallikin meillä oli eilen, oli ihan kiva päivä. KUVAT (C) Elina-paparazzi, kiitos suuresti!



Voitolla on kyllä (ainakin melkein) aina kuvauksellinen ilme... <3
Hevosen siistimistä...
Siinä ne kaks "kaverusta" on.
Paholaishevonen itse teossa... :D



Sateen masupäivitys (oikeestaan rakennekuva)


Tällaista maisemaa kaipaisin pian... (tää kuva on viime joululta, tai oikeestaan ennen aattoa, mutta aattonahan oli vielä enemmänkin lunta)

Ihanaa Joulua Kaikille! Toivotaan, että saataisi lunta pian & heitelkääs muuten niitä kysymyksiä, mitä nyt mieleen juolahtaa, että saataisi se kysymyspostaus aikaiseksi! :)

1 kommentti:

  1. Hyvä jos kuvat kelpasivat! Ja tosiaan saisi sitä lunta tulla... ;)

    VastaaPoista